Privé beveiliging

Afgewogen maatregelen voor uw situatie

Het benaderen van uw privé-omgeving wordt tegenwoordig steeds gemakkelijker voor buitenstaanders. Door uw functie, succes of naamsbekendheid kunt u een potentieel doelwit zijn of worden voor kwaadwillende. Het laatste dat u wilt is risico lopen in de privésfeer. Dat doen wij discreet en persoonlijk, en altijd gebaseerd op uw situatie en wensen.

Security Audit

Twijfelt u of over de genomen veiligheidsmaatregelen of wilt u advies over uw situatie? Een veiligheidsadviseur van JMB Groep brengt tijdens een Security Audit de veiligheidsrisico’s in kaart, stelt een adviesrapport op en bespreekt te conclusies met u.

Tourmanagement

Een nichemarkt waar onze ervaring in beveiliging, mobiliteit, hospitality en facility samenkomen. Wij begeleiden artiesten en verzorgen o.a. het vervoer, het contact met de organisatie, het nakomen van de rider en de persoonlijke veiligheid op locatie. Met onze ervaring in de muziek- en televisiewereld begrijpen we de belangen, wensen en verantwoordelijkheden die bij deze dienstverlening komen kijken.

Persoonlijke veiligheid

Door uiteenlopende redenen kunt u plotseling in een bijzonder vervelende situatie terecht komen waarin u zich niet meer veilig voelt. Het installeren van de nodige mechanische- en elektronische maatregelen kan dit gevoel niet altijd wegnemen. Door kennis en ervaring kunnen onze specialisten u hier praktisch over adviseren en ondersteunen. Ons uitgangspunt is om alle maatregelen dusdanig in te richten zodat de impact op uw privé omgeving geminimaliseerd wordt. Maatwerk is hierin dus een essentiële voorwaarde.

Contact
Maak een bel afspraak!
Direct offerte
Contact
Maak een bel afspraak
Direct offerte

Betrokken, eerlijk en duurzaam. Daar staan wij voor!

Betrokken, eerlijk en duurzaam. Daar staan wij voor!