Objectbeveiliging

De moderne Security Host

Bij kantoren, overheden, winkelcentra en zorginstellingen is het dagelijks een komen en gaan van bezoekers, gasten, medewerkers en leveranciers. U wilt dat zij zich veilig en welkom voelen. De Security Host is een professionele beveiliger met gevoel voor service en gastheerschap. Deze dynamische specialist is verantwoordelijk voor de veiligheid van het object en van de mensen die er komen, en anticipeert op individuele wensen en situaties.

Security Host

De moderne beveiliger is in staat om beveiliging- en hospitality competenties te verenigen, zonder de primaire focus op veiligheid te verliezen. Zo is de Security Host geboren. Bij de Security Host zijn de elementen veiligheid en gastheerschap meer in balans. Daarnaast worden er hogere kwaliteitseisen gesteld en zijn de werkzaamheden vele maler diverser. Je zou zelfs kunnen zeggen dat met de Security Host de dienstverlening efficiënter is ingericht.

Dynamisch

De moderne beveiliger is in staat om een breed pallet aan taken te integreren. Denk bijvoorbeeld aan receptie- en telefoonservice of het bieden van ondersteuning als huismeester. Deze veelzijdigheid leidt in veel gevallen tot een hoger serviceniveau, een positieve bijdrage aan uw klanttevredenheid, een veiligere werkomgeving en een verlaging van kosten.

Predictive profiling

De Security Host is getraind om door middel van observatietechnieken vroegtijdig afwijkend en mogelijk gevaarlijk gedrag te signaleren, om vervolgens op een gastvriendelijke wijze contact te leggen en een juiste afweging te maken. Deze methodiek past perfect binnen omgevingen waar veiligheid en hospitality samengaan.

Contact
Maak een bel afspraak!
Direct offerte
Contact
Maak een bel afspraak
Direct offerte

Betrokken, eerlijk en duurzaam. Daar staan wij voor!

Betrokken, eerlijk en duurzaam. Daar staan wij voor!