Mobiliteit

Vervoersoplossingen op maat

De specialisten van JMB Groep zijn ervaren in het opzetten en regisseren van mobiliteitsprojecten op het gebied van vervoer en parkeren. Of het nu gaat om directievervoer, parkeerbegeleiding, verkeersregelaars of het volledige projectmanagement. We zijn in staat om alles van A tot Z te verzorgen.

Directiechauffeur

Wij halen voldoening uit een comfortabele en vlotte rit naar uw bestemming in binnen- en buitenland. Onze professionals zijn minimaal CCV-D1 gecertificeerd en worden jaarlijks getraind in hostmanship waardoor u verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige rijvaardigheid en service.

Verkeersregelaars

De veilige doorstroming van het verkeer is bij JMB Groep in goede handen dankzij onze goed opgeleide en gediplomeerde beroepsverkeersregelaars. Deze specialisten werken dagelijks in wisselende verkeerssituaties en zijn daardoor gewend om zelfstandig, adequaat en daadkrachtig te handelen

Parkeerbegeleiding

Als u veel gasten of bezoekers verwacht dan zal er vooraf goed nagedacht moeten worden over de parkeercapaciteit, inrichting van het terrein, bewegwijzering, aan- en afvoerroutes en het aantal parkeerbegeleiders. Samengevoegd in een vervoers- en verkeersplan komt u niet voor verrassingen te staan.

Contact
Maak een bel afspraak!
Direct offerte
Contact
Maak een bel afspraak
Direct offerte

Betrokken, eerlijk en duurzaam. Daar staan wij voor!

Betrokken, eerlijk en duurzaam. Daar staan wij voor!