Kernwaarden

 

Kernwaarden

JMB groep staat voor kwaliteit, duurzaamheid en vertrouwen. Vanuit het idee om een onderscheidende en kwaliteitsbewuste dienst te leveren handelen wij volgens de volgende kernwaarden:

 

Passie

De basis van ons werk en de kwaliteit die we nastreven begint met passie en toewijding voor het vak. Het is de voorwaarde om tijdens ons werk te stralen en voor anderen die stap extra te doen.

 

Vertrouwen

Wederzijds vertrouwen is de basis waarop duurzame relaties worden gebouwd. U kunt erop vertrouwen dat afspraken worden nagekomen, de zaken goed geregeld zijn, er eerlijke adviezen worden gegeven en dat er verantwoordelijkheid wordt genomen, ook bij lastige uitdagingen.

 

Persoonlijk

Geen klant is hetzelfde en dat maakt dat wij gewoonlijk bij iedereen een andere manier van werken hebben. Er is echter één aspect dat als een rode draad door onze werkwijze loopt, en dat is onze persoonlijke aanpak. Wij staan voor persoonlijk contact door vaste aanspreekpunten en gezichten. Professioneel, open en eerlijk.

 

Innovatie

Wij hebben een gezonde innovatiedrang om voorloper te blijven in onze specialismen. Zo participeren wij in duurzame ontwikkelingen op het gebied van People, Planet en Profit.

 

 

...ALS HET VEILIG MOET ZIJN

 

Hoofdkantoor

De Huchtstraat 19

1327 EB Almere

Algemeen

+31 (0)88 1991 100

Alarmnummer

+31 (0)88 1991 112