Hospitality

Het welkome gevoel

In ons dagelijkse leven maken we regelmatig kennis met hospitality, een service waar we aan gewend zijn geraakt. Waar dit voorheen vooral een gewoonte was bij hotels, restaurants of in het vliegtuig, komen we dit nu vrijwel overal om ons heen tegen. Begrippen als guest experience, gastbeleving en customer journey zijn aan de orde van de dag. Gasten, bezoekers of klanten wilt u op een persoonlijke en authentieke manier kennis laten maken met uw organisatie of product. Uw hosting verdient de allerbeste gastheren en gastvrouwen.

Receptie

De kennismaking met uw organisatie begint bij het eerste en laatste contact met de receptie. Dat vraagt om een professional die klaar staat voor de gast, initiatief neemt in het contact, de achternaam van de gast onthoudt, een ‘wachtverzachter’ creëert als de wachttijd oploopt en altijd een oplossing vindt voor bijzondere situaties.

Evenement

De gastvrouwen en gastheren van JMB Groep geven de bezoekers van uw evenement het vertrouwde welkomstgevoel. Zij zorgen voor een persoonlijk en authentiek ontvangst, zijn op de hoogte van de etiquette en geven uw gasten de persoonlijke aandacht die het verdient.

Security Host

De moderne beveiliger is in staat om beveiliging- en hospitality competenties te verenigen, zonder de primaire focus op veiligheid te verliezen. Zo is de Security Host geboren. Bij de Security Host zijn de elementen veiligheid en gastheerschap meer in balans. Daarnaast worden er hogere kwaliteitseisen gesteld en kunnen de werkzaamheden veel breder worden ingericht. Je zou zelfs kunnen zeggen dat met de Security Host de dienstverlening efficiënter is.

Contact
Maak een bel afspraak!
Direct offerte
Contact
Maak een bel afspraak
Direct offerte

Betrokken, eerlijk en duurzaam. Daar staan wij voor!

Betrokken, eerlijk en duurzaam. Daar staan wij voor!