Evenementenbeveiliging

Een warm welkom

Optimale veiligheid voor uw evenement waar gasten zich welkom voelen. Altijd gastvriendelijk, maar kordaat en adequaat wanneer dat nodig is. De evenementenbeveiliger is een professional op gebied van veiligheid met gevoel voor gastheerschap en persoonlijke service.

Crowd management

Een evenement dat veel bezoekers verwacht moet zorgvuldig en verantwoord haar publieksstromen inrichten, monitoren en sturen. Met onze ervaring en deskundigheid zorgen wij voor een optimaal verloop en tevreden bezoekers.

Planvorming

In de voorbereiding van een evenement met vergunningplicht moet de organisatie diverse plannen opstellen. Denk aan een veiligheidsplan, beveiligingsplan, ontruimingsplan, crowd managementplan etc. Een Project Manager van JMB Groep ondersteunt u hierbij zodat u zich kan richten op andere facetten van de organisatie van het evenement. Zo worden o.a. risico’s in kaart gebracht, scenario’s uitgewerkt en leggen wij alle genomen maatregelen vast.

Veiligheidscoördinator

De veiligheidscoördinator is de spin in het web voor alle betrokken partijen die belast zijn met veiligheid. Deze deskundige staat de organisator zowel voor, tijdens als na het evenement bij. Zo kunt u zich focussen op de bredere lijnen en wordt u niet afgeleid om sturing te geven aan de partijen die zich met de veiligheid bezighouden.

Contact
Maak een bel afspraak!
Direct offerte
Contact
Maak een bel afspraak
Direct offerte

Betrokken, eerlijk en duurzaam. Daar staan wij voor!

Betrokken, eerlijk en duurzaam. Daar staan wij voor!