certificering

Certificering

JMB groep heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om deze kwaliteit te waarborgen en continuïteit te bieden in onze dienstverlening en bedrijfsvoering hebben wij onze organisatie als volgt laten certificeren:

 

VEB erkend beveiligingsbedrijf

JMB groep voldoet aan de VEB kwaliteitsregeling voor Particuliere Beveiligingsbedrijven (nr. 18602) en werkt overeenkomstig de wettelijke eisen zoals die gesteld zijn in de WPBR. Deze kwaliteitsregeling is een initiatief van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. De VEB Erkenning staat voor een kwaliteitssysteem dat er specifiek op gericht is om de kwaliteit van de dienstverlening te meten en te borgen. Deze erkenning geeft opdrachtgevers het vertrouwen dat zij samenwerken met een kwalitatief hoogwaardige leverancier van beveiligingsdiensten. Jaarlijks vindt er een audit plaats om de VEB Erkenning te behouden.

 

Partnership MVO Nederland

WOm verder te kunnen groeien in onze MVO-ambities zijn bij partner van MVO Nederland. Samen met andere bedrijven werken wij samen aan een duurzamer bedrijfsleven op het gebied van energiebesparing, hergebruik van grondstoffen en de inzetbaarheid van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij ondersteunen tevens het manifest 'Be the Change' waarmee wij streven naar een goede balans tussen people, planet en profit in al onze bedrijfsbeslissingen.

 

ECABO erkend leerbedrijf

Voor de MBO-opleiding Beveiliger 2 zijn wij een erkend leerbedrijf. Onze praktijkopleiders begeleiden studenten tijdens hun beroepspraktijkvorming richting hun praktijkexamen. Wij zorgen voor een veilige leeromgeving waarin studenten zoveel mogelijk praktijksituaties meemaken en het beveiligingsvak goed aangeleerd krijgen.

 

 

 

...ALS HET VEILIG MOET ZIJN

 

Hoofdkantoor

De Huchtstraat 19

1327 EB Almere

Algemeen

+31 (0)88 1991 100

Alarmnummer

+31 (0)88 1991 112